Lentefeest 2016 en 7e Lustrum in Ouwehands Dierenpark.

geplaatst in: Feesten, Uitjes | 0

P1030530

Op zaterdag 2 april vierde sportclub WAAG, een dubbel feest. Elke jaar is er het Lentefeest dat samen met RotaryBergpoort wordt georganiseerd. Omdat het dit jaar het 7de lustrum is voor sportclub WAAG was het een extra groot feest in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De ruim 110 deelnemers (sporters en vrijwilligers/begeleiders) voornamelijk afkomstig uit Wageningen, Renkum en Ede, verzamelden zich rond de openingstijd bij de ingang. De meesten kwamen per auto, gebracht door leden van RotaryBergpoort, met de taxi of door familie en vrienden; enkelen ook met de fiets. Het pictogrammenprogramma maakte duidelijk wanneer op eigen gelegenheid (groepsgewijs) de dierentuin verkend kon worden. Voor ieder was dat genieten (met het mooie weer) bij de zeeleeuwen, de apen, de (ijs)beren enz.

P1030521

Na de lunch in de eigen tent op het dierentuinterrein was er ‘s middags nog een keer tijd erop uit te gaan. De dag werd afgesloten met muziek (disco). Natuurlijk werden de velen die deze dag mogelijk maakten met applaus bedankt. Ook een speciale huldiging van 2 leden die al zolang als de vereniging bestaat elke week hun bijdrage aan de activiteit (in het zwembad of in de sportzaal) leveren.