Lunchbijeenkomst vrijwilligers woensdag zwemgroep

geplaatst in: Zwemmen | 0

Op woensdagmiddag 15 juni hebben dertien vrijwilligers van de woensdag zwemgroep gelunched bij ‘Koffie met Verbeelding’. Dit gebeurde op uitnodiging van Esmee, een van de zwemmers op de woensdagavond. Esmee werkt bij ‘Koffie met Verbeelding’ samen met nog een aantal andere deelnemers van Sportclub WAAG.

De bediening was uitstekend en het eten en drinken smaakte heerlijk. Er werd onder andere gezonde broodjes, maaltijdsalades, zalmsalades en broodjes kroket geserveerd met natuurlijk koffie, thee of chocomel!

Gelijktijdig konden de vrijwilligers met elkaar overleggen over hoe het gaat met het zwemmen op de woensdag. Allerlei zaken, praktisch en organisatorisch, passeerden de revue.
Daardoor was de lunchbijeenkomst én nuttig én gezellig en lekker!

Koffie met Verbeelding

Wil je ook een keer lekker en gezellig lunchen,
dan is ‘Koffie met Verbeelding’ zeker aan te bevelen!