Helpen bij Jan Janssen Classic 2016

geplaatst in: Uitjes | 0

jjc_3Ook dit jaar hebben weer een heel aantal leden van Waag geholpen als vrijwilliger bij de Jan Janssen Classic. Wel 20 in totaal. Waag heeft geholpen bij de logistieke posten in Eerbeek en Deelen om gestrande fietsers op te halen. Verder waren er vrijwilligers bij de verzorgingspost in Deelen en bij de Bongerd in Wageningen om auto’s en fietsverkeer rondom de inschrijvingen in goede banen te leiden. In de middag hebben we geholpen bij het uitschenken van soep in de Bongerd. Daar kwamen later op de dag heel wat verkleumde fietsers binnen die uren in de regen op de fiets hadden gezeten. En als laatste hebben we de hele dag het bagagedepot bemenst, afgewisseld door verschillende ploegjes. Al met al was het weer een drukke en gezellige dag.

Wil je nog wat nalezen over de jan janssen classic, ga dan naar de website:
www.janjanssenclassic.nl