Concert van de Harmonie 2016

geplaatst in: Uitjes | 0

Op donderdag 7 juli gaf de Harmonie een concert voor WAAG. Dit was de afsluiting van het sportseizoen van de zaalsportgroep in de Nude in Wageningen. De meeste leden van deze groep waren dan ook aanwezig. Daarnaast waren er nog wat andere WAAG leden. Een mooie opkomst.

Van wege alle discussies over Brexit (het vertrek van Groot-Brittanniƫ uit de Europese Unie) stond de avond in het teken van Engelse muziek. Er was een Engelse mars, Engelse zeemansliedjes, liedjes uit films over een Engelse spion (daarmee werd James Bond bedoeld). Er was er ook andere muziek: uit Disney-films, uit Star Wars. Voor elk wat wils dus. Tijdens het concert werden aan de leden van WAAG muziekinstrumentjes uitgedeeld. Ze konden dus zelf meespelen. Daarna mochten leden van WAAG het orkest dirigeren. Ook met onze leden als dirigent speelde de Harmonie onverstoorbaar door. Het was weer een feest!

Leden en bestuur van de Harmonie: Hartelijk dank voor het concert. We hebben genoten.