Herfstfeest 2016

geplaatst in: Feesten | 0

Maandag 14 november was het weer zover: het jaarlijkse herfstfeest van WAAG stond op het programma. Zoals elk jaar was het feest in de kantine van SKV aan de Zoomweg. Bij aankomst werden alle leden en vrijwilligers van WAAG ontvangen door de bestuursleden en kreeg iedereen een paar muntjes om in te ruilen tegen drankjes naar keuze.

Het feest begon met een maaltijd. Eastern Express uit Wageningen verzorgde dit jaar voor een lekkere oosterse maaltijd. Er was keuze uit nasi en bami, met een satéstokje of loempiaatjes en voor iedereen salade. Daarna was er nog een ijsje en voor de echte liefhebbers hadden Marjolein en Ellen zelfgebakken appeltaart gemaakt!

Na het eten keken we de film “Love to live” over en met Margreet Bos, een van onze leden. En hoewel een aantal aanwezigen de film al eens eerder hadden gezien blijft het een aangrijpend en mooi verhaal. De film laat zien dat ondanks haar tegenslagen, Margreet van het leven blijft houden en met volle teugen blijft genieten! Door de leden van WAAG werden vooral de beelden van Margreet met Henk in het zwembad enthousiast ontvangen.

Niet te vergeten werden daarna de jubilarissen in zonnetje gezet. Femke en Henny zijn 12,5 jaar lid. Karin en Ben 25 jaar en Wim zelfs 30 jaar! Direct daarna volgde de disco! Deejay Michel draaide voornamelijk Nederlandstalige muziek, waarop lekker gedanst werd.

Rond negen uur was het feest afgelopen en ging iedereen tevreden weer naar huis.

Voor wie de film gemist heeft, de film nog eens wil zien of deze wil doorsturen, is hij ook online te bekijken: