Vrijwilliger gezocht voor sportmix-groep

geplaatst in: Zaalsport | 0

Wegens verhuizing van de huidige trainer naar een andere gemeente zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer/ begeleider voor onze sportmix-groep die sport op maandag van 17:30 tot 18:30 uur in een gymzaal in Wageningen.

De groep bestaat momenteel uit 6 jongens en meiden in de leeftijd van 16-30 jaar met een verstandelijke beperking. Iedere week krijgen de deelnemers andere sportactiviteiten aangeboden.

Als trainer/ begeleider van de groep wordt verwacht dat je eens in de twee weken de Sportmix verzorgt. De andere week wordt gedaan door de vakleerkracht bewegingsonderwijs van een school voor jongeren met een verstandelijke beperking. Hij zal je ook inwerken en begeleiden in de eerste periode. Tijdens de les is er hulp van een ouder.

We zoeken iemand die de groep vanaf na de zomervakantie zelfstandig kan begeleiden. Enige ervaring met het werken met verstandelijk beperkte jongeren is gewenst.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die hier geïnteresseerd in is? Of wil je een keer vrijblijvend meekijken? Neem dan gerust contact op met Bram van den Ende of stuur een email naar sportclubwaag.

>> Contact opnemen
>> Sportmix-groep