Concert De Harmonie 2017

geplaatst in: Uitjes, Zaalsport | 0

Tijdens het jaarlijkse concert van ‘De Harmonie’ was het al vroeg in de avond gezellig en druk. Leden van WAAG waren in grote getalen gekomen en hadden er weer veel zin in. En dat was goed te merken! Er werd mee gespeeld op instrumenten en meegeklapt op de maat. Sommigen namen zelfs het stokje over en dirigeerden het orkest. Dat ging ze goed af, dat zag je duidelijk: de dirigent kon zo een stapje opzij doen.

De voorzitter, Bram van den Ende, bedankte Rob en Rosella, die na deze avond stopten als vrijwilliger bij het A-TEAM (zoals de donderdag groep ook wel bekend staat). Ze gaan verhuizen. We zullen ze missen! Nogmaals:

Bedankt ROB en ROSELLA!

Na het genot van de koffie, thee en een plakje cake ging iedereen voldaan weer naar huis. Het was weer een geweldige avond met veel plezier. Daarom natuurlijk nog een bedankje:

Bedankt muziekvereniging DE HARMONIE!

We wensen iedereen een fijne vakantie,
Het A-Team (Chris Jansen)