G-Tennis nieuws

geplaatst in: Tennis | 0

Afgelopen jaar is het weer heel goed gegaan met het tennissen. De groep is volgens de trainer weer goed vooruit gegaan, maar het belangrijkste is dat we elke les weer zien hoeveel plezier ze steeds ervaren. Een hoogtepunt was op 2 juli, toen Marco Verkerk meedeed aan het Nederlandse kampioenschap in Assen. In zijn klasse won hij met gemak een eerste prijs. Heel trots heeft hij de beker geshowd aan de rest van de groep.

Op 12 september zijn we weer begonnen. De eerste les was in Heelsum tijdens de Nationale Sportweek, waar we aan meededen. We waren evenals vorig jaar te gast bij tennisvereniging Harten. Een paar foto`s laten activiteiten van die keer zien. Vanaf 19 september trainen we weer bij tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom. Het is nu een groepje van 10 en er kunnen nog wel een paar bij.

Op 24 september werden we uitgenodigd door de G-tennis groep van Nijmegen om daar mee te doen met een toernooi. Dit was een geweldig succes en de deelnemers Florie, Laura, Elze, Marco, Ruben, Tijn en Frits hebben allemaal geweldig goed hun best gedaan. Na afloop zijn ze allemaal met een mooie prijs huiswaarts gegaan. Hieraan konden we meedoen, omdat we ook genoeg vrijwilligers konden leveren. Bedankt Chun, Nathalja en Hans, de vader van Florie. En ook Marco hadden we die dag
omgetoverd naar vrijwilliger in plaats van deelnemer.

Piet Noordhuis, G-Tennis