Super vet herfstfeest!

geplaatst in: Feesten | 0

Wat een feest! Super vet. Het begon allemaal nog heel rustig. Om half zes kwamen de eerste gasten binnen. Meteen al bij de parkeerplaats stond een feestelijke boog van ballonnen om onderdoor te lopen. Dat was duidelijk: hier gaat gefeest worden!

En dan de zaal van SKV, die was prachtig versierd. Gedekte tafels met tafelkleden in alle kleuren. Overal hingen slingers en de vlaggen hingen uit. De muren waren versierd met reusachtige glinsterende bloemen in blauw en geel, gemaakt van ballonnen.

Klokslag zes opende de voorzitter van WAAG, Bram van den Ende, het feest officieel. Maar de verassing gaf hij nog niet prijs. Wel dat we zoals altijd konden beginnen met de feestelijke maaltijd. Ditmaal weer verzorgd én gesponsord door Food of Cultures: Salade met Iraanse tzatziki, witte rijst met flinterdunne garnering van wortel, kalkoenfilet in saus, rundergehakt met aardappelstukjes in tomatensaus en voor de vegetariërs een groentemix. Alles glutenvrij. Super lekker en enorm bedankt Food of Cultures! Het was weer heerlijk.

Henk kreeg het Wagenings Erezilver opgespeld door de locoburgemeester

En toen kwam de verassing! Al vanaf buiten waren ze te horen. Een groot dweilorkest met veel blazers en trommels. Gevolgd door de locoburgemeester van Wageningen! Daarachter vrijwilligers van Rumah Kita en familie en vrienden van… Henk Tamming! Die kwamen allemaal om Henk in het zonnetje te zetten. Voor zijn jarenlange inzet bij WAAG en Rumah Kita. Verrast was hij  zeker. Henk kreeg het Wagenings Erezilver opgespeld door de locoburgemeester. Een lange toespraak over al Henks daden volgde. En hij kreeg een boek met verhalen en foto’s over zijn werk bij WAAG en Rumah Kita. Tussen de bedrijven door speelde het orkest feestelijke nummers gemixt met echte sinterklaas classics. De sfeer was helemaal te gek.

Aansluitend werden ook de jubilarissen gehuldigd. Om de beurt werden ze aangekondigd, met tromgeroffel en al. Twaalf en een half jaar geleden werden KeesLuuk en Marco lid van WAAG. En hoewel er dit jaar geen 25 jarig jubileum te vieren was, was er wel het parel jubileum voor Marijke, Gerie en Sjaak. 30 jaar zijn zij al lid! Allemaal kregen ze een bloem en een beker met hun naam en iets daarin natuurlijk.

En toen was er ijs. En als klap op de vuurpijl een optreden van Zanger Bas uit Wageningen! Hij zong de meeste bekende liedjes van de meeste bekende Nederlandse zangers. Er mochten verzoekjes worden ingediend en steeds mocht iemand anders meezingen, mét microfoon! Mooi momentje was wel het nummer ‘Ik verscheurde je foto’ van Koos Alberts. Judith mocht meezingen en een echte foto van Zanger Bas verscheuren!

Al met al een super vet herfstfeest dus!