Tennis uitje in Veenendaal!

geplaatst in: Tennis | 0

Elke dinsdag komen de tennissers van WAAG bij elkaar. En dat deze activiteit gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit dat iedereen vrijwel elke keer weer aanwezig is. Iedereen krijgt dan training op zijn of haar eigen niveau. Gelukkig zijn daar genoeg begeleiders voor. Naast hoofdtrainer Aad zijn ook Nathalja, Jelle, Chun en Leontien bijna altijd aanwezig om de training in goede banen te leiden.

Er is nog plek voor deelnemers dus als tennis je wat lijkt, kom dan gerust eens langs en sla een balletje mee.

25 november waren de tennissers te gast in tennishal Spitsbergen te Veenendaal. Daar was ook Sinterklaas met Pieten aanwezig. Gelukkig was Elze er ook bij, niet alleen als deelnemer, maar ook als fotograaf! Daarom konden deze mooie foto’s gemaakt worden. Naast Elze waren ook Marco, Tijn, Leontien en Frits van de partij. Leontien heeft zelfs 1 van de Pieten een lesje tennis gegeven!