Tafeltennissen bij WAAG & Shot

geplaatst in: Zaalsport | 0

Clubgebouw van Shot aan de Haverlanden 92 in Wageningen

Nieuw en spannend

Je speelt aan een echte wedstrijdtafel en leert van je begeleider en mede spelers hoe je moet tafeltennissen. De basis is goed bewegen en kijken naar de tegenstander. De rest komt vanzelf. Plezier in het samenspelen staat voorop en is belangrijker dan een resultaat. Begeleiding bij het tafeltennis is er vanuit Shot en vanuit WAAG is er een coördinator voor de andere zaken. De begeleiding wordt geboden door gemotiveerde vrijwilligers.

4 weken op proef

Natuurlijk moet je uitproberen of tafeltennis iets is, dat bij je past. Daar krijg je alle tijd voor. In ieder geval 4 weken en bij twijfel langer. We starten zodra er een groepje van 6 personen is, die zich hebben aangemeld als belangstellende. Je krijgt dan een uitnodiging van de coördinator wanneer het begint. We mikken op een start begin april 2018.

Zin om te proberen?

Het aanbod om te komen tafeltennissen is een initiatief van Shot en WAAG. Beide verenigingen zien mogelijkheden om meer mensen sportieve ontspanning te bieden. Beide verenigingen zijn actief in Wageningen en omgeving. Shot wil als tafeltennisvereniging iets doen voor mensen die vanwege een beperking niet deel kunnen nemen aan de reguliere sportbeoefening. WAAG heeft daar natuurlijk al langer ervaring mee. Bovendien heeft zicht het doel gesteld waar mogelijk aangepast sporten binnen reguliere verenigingen te ondersteunen.

Aanmelden of meer informatie

Sportclub WAAG, Postbus 72, 6700 AB, Wageningen
infosport@sportclubwaag.nl
Bram van den Ende