Interne scholing vrijwilligers

geplaatst in: Geen categorie | 0

Voor de vrijwilligers: inventarisatie interne scholingsbehoefte bij WAAG Vrijwilligers van WAAG maken gebruik van verschillende vormen van externe scholing. Daarnaast lijkt er behoefte om samen scholing rond een bepaald thema te volgen. Binnen WAAG zijn diverse vrijwilligers die kennis hebben van een specifiek onderwerp, die zij graag delen! Denk bijvoorbeeld aan niet aangeboren hersenletsel of autisme.

Binnenkort krijgen de vrijwilligers via de coördinator van hun activiteit een vragenlijst. Hiermee wordt geïnventariseerd of en welke behoefte er is aan kennis en/of praktische ervaring. Ook als je zelf meer wilt weten van een onderwerp, of juist iets kan vertellen, kun je dat aangeven. We hopen op een grote respons zodat we dit jaar nog een scholing kunnen organiseren! Ook als je sport bij WAAG en en mee wilt doen of juist iets wilt vertellen aan de vrijwilligers kan dat. Neem dan even contact met me op Maaike de Wit (coördinator zwemmen op woensdag).

>> Contact