• z

Lentefeest 2018 bij zomerse temperaturen

geplaatst in: Feesten | 0

Wat een geslaagd lentefeest! Net als vorig jaar was de locatie weer top: werkplaats en Kinderboerderij De Proosdij in Ede. Alleen de dieren zijn al geweldig om naar te kijken en aan te raken voor wie durfde. Voor sommige leden ook een bekende plek omdat ze daar werken!

Wie wilde werd thuis opgehaald door leden van de Rotary Wageningen Bergpoort. Bij ontvangst werden 7 groepen gemaakt, ieder met een eigen begeleider. Buiten, tussen de stallen, weiden en dieren waren eveneens 7 activiteiten te vinden. Zo was er Tafelhockey, gatenkaas, er was een miniworkshop tekenen, een reuze dobbelspel, een planten workshop, sjoelen en de spiraalboom. En als je je afvraagt ‘hoe gaat dat dan?’, kijk dan maar eens naar de foto’s. Ze staan er alle 7 op.

Halverwege was er een buffet verzorgd door Food of Cultures in de ‘Schenkerij’ van de Proosdij. Best lekker om even uit de warme zon te zijn :). Er waren verschillende gerechten: salades, witte en gele rijst, verschillende soorten vlees, gebakken groenten en sausjes. En natuurlijk limonade, koffie en thee.

Na alle activiteiten waren er nog een paar verrassingen: een ijsje en muziek van onze eigen DJ Michel. Daar werd nog even flink op gedanst. En tot slot een prijsuitreiking voor de groepen die de meeste punten wisten te verzamelen tijdens de spellen.

Al met al een heel geslaagd Lentefeest! We willen dan ook iedereen hartelijk bedanken. Allereerst de deelnemers voor hun enthousiaste deelname. En in het bijzonder Bernadette Gual, Bettie Nederhoff, Bram van den Ende, de leden van Rotary Wageningen Bergpoort en vrijwilligers van WAAG voor het organiseren. De sfeer en de samenwerking maakten het feest ook nu weer tot een groot succes.