Nationale tocht Aangepast Roeien 2018

geplaatst in: Roeien, Uitjes | 0

Roeivereniging De Zaan organiseerde dit jaar de Nationale tocht Aangepast Roeien, de NAR 2018. En voor de vierde keer hebben wij, de STOER roeiers van WAAG en maatjes van VADA, daaraan deelgenomen. Het was een beetje spannend om het brede water bij de Zaanse Schans op te gaan. Er varen daar ook grote schepen en rondvaartboten. Maar onze naam is STOER en we roeien elke zaterdag op de Rijn bij Wageningen. Daar varen ook veel schepen, dus we zijn wel wat gewend.

De zes roeiers, Eline, Dolf, Thea, Frits, Femke en Coen hebben samen met de roeimaatjes een tocht van 4,5 tot 9 kilometer langs de Zaanse molens gevaren. Bij prachtig weer en met zoveel molens op een rij was dat echt genieten! Cilia, die mee was als gast, mocht op een speciale motorboot, een tuindersvlet, varen. En zij heeft daarop zelfs leren sturen!

Moe en tevreden hebben we deze dag afgesloten met een borrel op het terras aan het water. Een groepsfoto hoorde er natuurlijk ook bij.

Impressie op youtube: