Vrijwilligersmiddag

geplaatst in: Uitjes | 0

Op 29 september vond de jaarlijkse vrijwilligersmiddag plaats. Dit keer was de locatie de Midgetgolfbaan van De Dikkenberg in Bennekom. De middag begon goed: bij aankomst was er voor iedereen een lekker stuk appeltaart met slagroom en een kopje koffie of thee. Dat het zonnetje heerlijk scheen was natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid.

Na de appeltaart te hebben verorberd, gingen we in teams van vier op pad: de midgetgolfbaan op. Iedereen was fanatiek bezig om de 18 banen in zo min mogelijk slagen te halen. Gedurende de middag bleken sommige vrijwilligers natuurtalenten te zijn: er werden meerdere hole-in-ones geslagen! Nadat iedereen elke baan had uitgespeeld, hebben we samen nog een drankje genomen in restaurant De Panoramahoeve. Het was weer leuke en ontspannen vrijwilligersmiddag.