Racerunnen tijdens de Horaloop

geplaatst in: Racerunner | 0

Atletiekvereniging Climax in Ede organiseert op zaterdag 24 november de Horaloop. Er is een programma onderdeel toegevoegd speciaal voor de racerunners. Het parcours is een echt crossparcours van 950 meter en de racerunners mogen dit samen met één maatje lopen. De start is om 10.00 uur. Inschrijfkosten zijn €1,50 aangezien de tijdregistratie gedaan wordt door middel van een chip. We verzamelen die dag tussen 9.00 en 9.15 uur vooraf bij Atletiekvereniging Climax Ede, waar de startbewijzen en chips worden uitgedeeld. Daarna gaan we gezamenlijk richting de start.

Aanmelden kan bij Kimberley Laport: racerunnenclimax@gmail.com t/m dinsdag 20 november. De inschrijfkosten kunnen over gemaakt worden op rekeningnummer NL81SNSB0925086924 t.n.v. CAV Climax.

>> meer info