Herfstfeest 2018

geplaatst in: Feesten | 0

Op maandag 19 november was de jaarlijkse feestavond van sportclub WAAG. Leden en vrijwilligers verzamelden zich bij de kantine van SKV aan de Zoomweg. De maaltijd (een lekkere oosterse maaltijd) werd deze keer stipt op tijd opgediend. Het eten smaakte prima, complimenten voor de kok! Na de maaltijd werden de jubilarissen gehuldigd. Henk Dekker en Leonora de Leeuw vieren dit jaar een jubileum als lid, beide zijn 12,5 jaar lid van WAAG. Helaas was Leonara niet aanwezig.

Daarna werd er een spelletje gespeeld: foto-bingo. Er werd fanatiek meegespeeld, de plaatjes werden goed herkend en na verloop van tijd vielen er ook een paar bingo’s. Het feest werd afgesloten met een optreden van zanger Bas, voor leden en vrijwilligers van WAAG geen onbekende. Het werd erg gezellig, met zanger Bas voorin de polonaise. Het was weer een geslaagde feestavond, waar we met veel plezier aan terugdenken.