Zwemvierdaagse RZC in Doelum

geplaatst in: Zwemmen | 0

Kom je ook zwemmen in de kerstvakantie? Van 27 tot en met 30 december wordt in Doelum in Renkum de Zwem4daagse georganiseerd! Per dag zwem je 300, 600 of 900 meter. Naast het zwemmen worden er elke dag in en om het water spetterende activiteiten georganiseerd. Duik in de onderwaterwereld van Atlantis, zwem langs de Friese elf steden, ga de uitdaging met jezelf aan tijdens The Challenge en bestorm de stormbaan bij een heuse Obstacle Swim! We zwemmen in tijdsblokken van drie kwartier, dus je hoeft nooit lang te wachten. Het eerste tijdsblok begint om 16.00 uur. Het laatste tijdsblok begint om 19.00 uur. Op 31 december is een inhaaldag.

Iedereen met een diploma A kan meedoen, dus neem je vrienden en vriendinnen, opa, oma, broers, zussen, buren, ouders allemaal mee! Kinderen onder de 8 jaar moeten in het gezelschap van een volwassene deelnemen. De kosten zijn 6 euro per persoon (bij voorinschrijving) of 7,50 euro bij inschrijving in het zwembad op 27 december. Bezitters van een Gelrepas mogen gratis meezwemmen wanneer zij zich op 27 december met Gelrepas inschrijven in het zwembad.

Een spetterende groet en graag tot ziens in de kerstvakantie!
De zwem4daagse-commissie (Zwem4daagseRZC@gmail.com)

>> voorinschrijven en meer info