Ruimte voor nieuwe zwemmers

geplaatst in: Zwemmen | 0

Bij de dinsdag-zwemgroep in Wageningen is ruimte voor nieuwe leden! Het is een gezellige groep waarmee we baantjes zwemmen. Ook gebruiken we de stroomversnelling en het bubbelbad. Na acht uur komen er ballen in het bad, wordt er overgegooid of gevolleybald. Als begeleider Hans aanwezig is, worden er voor acht uur oefeningen op muziek gedaan. Het is altijd erg gezellig en iedereen komt met plezier zwemmen.

De laatste maanden is een aantal deelnemers om diverse redenen gedaald. Er is dus plaats voor nieuwe leden. Heb je zin om op dinsdagavond in een gezellige groep te komen zwemmen? Kom dan een keer langs op dinsdag of neem eerst telefonisch contact op met Ad Kapteijns (0317-427674). We zwemmen in zwembad De Bongerd in Wageningen in het ondiepe bad, van kwart over zeven tot kwart over acht.

>> meer info over zwemmen bij WAAG