Jan Janssen Classic 2019

geplaatst in: Uitjes | 0

Op 22 juni hebben leden van WAAG geassisteerd bij de Jan Janssen Classic. Een paar dagen later kregen we de volgende reactie van de organisator van dit fiets-evenement: ‘Beste WAAG-vrijwilligers, Het was weer een fantastische dag! Bijna 4000 fietsers hebben afgelopen zaterdag genoten van de prachtige omgeving van Wageningen, de Utrechtse Heuvelrug, de stuwwal langs de Rijn en de Veluwezoom. Ook Jan Janssen zelf heeft samen met zijn familie en fietsvrienden meegedaan. En dat had niet gekund zonder jullie medewerking. Door jullie verliep het parkeren van de fietsers, het uitdelen van de soep, het werk op de verzorgingspost en de bagage-opslag perfect! De opbrengst voor het Fonds Gehandicaptensport was €5025,- waarvan weer een deel voor WAAG bestemd is. Namens de deelnemers en Toerclub Wageningen bedankt! Volgend jaar is ons evenement op 20 juni 2020 en we hopen dan weer op jullie te kunnen rekenen!

Leden van WAAG hielpen met de logistiek in Deelen, op de verzorgingspost in Schaarsbergen, bij de fietsenstalling, het bagagedepot en met het opscheppen van soep voor de deelnemers aan de Jan Janssen Classic. Op de foto staan Marijke en Helga. Zij hebben geholpen in het bagagedepot en hebben voor de fietsers soep opgeschept. Iedereen hartelijk bedankt voor de hulp!

Ad Kapteijns.