Tennis nieuws

geplaatst in: Tennis | 0

De laatste maanden is er nogal het één en ander gebeurd. Allereerst hebben we op dinsdag 25 juni afscheid genomen van onze trainer Aad Zwaan. Zo’n 12 jaar is hij bezig geweest om onze leden met enthousiasme en deskundigheid te begeleiden en beter te maken. Vanaf dit seizoen gaan we verder met de groep zonder hem.

Aad is nog met familie en Nathalja en een viertal leden naar de Nederlands kampioenschappen geweest in Hilversum en jawel: alle vier kwamen met een prijs terug. Gefeliciteerd Ruben, Eliza, Marco en Leontien (die trots haar medailles laat zien op de foto). Geweldig hoor en Eliza en Ruben zelfs een eerste prijs. Gelukkig hebben zich voor het nieuwe seizoen al een aantal nieuwe vrijwilligers gemeld. Allereerst Wim Diermen, onze penningmeester. Voor onze leden geen onbekende meer, want de laatste 6 keer heeft hij onder leiding van Aad ook al meegedraaid. Daarnaast kennen ze ook al Alexandre Nunes Villela, die in juni ook al een keer is geweest en heeft laten zien dat hij geweldig kan tennissen. Ook Jorika Peterse heeft aangegeven mee te doen en ze komt vanaf 17 september eerst een paar maal kijken bij de groep. Vanaf 1 oktober wil Cees van Logchem zich ook inzetten voor onze groep. Van harte welkom Wim, Alexandre en Jorika.

Tot slot zijn we nog bezig om de groep vrijwilligers nog iets groter te maken, zodat niet iedereen elke keer aanwezig hoeft te zijn. We beginnen weer met tennissen op 17 september bij Keltenwoud te Bennekom.

Piet Noordhuis (coordinator)