Afsluiting zwemseizoen 2018/2019

geplaatst in: Zwemmen | 0

Op woensdag 17 juli zwom de woensdaggroep de laatste keer voor de zomervakantie. Aan de zwemmers was gevraagd of ze wensen hadden voor die avond. Er kwamen een heleboel leuke ideeĆ«n naar boven drijven šŸ™‚ En zo konden we een mooi programma in elkaar zetten. Het eerste uur begon met een potje watervolleybal en buiten zwemmen voor wie dat wilde. Daarna was er een drijvende bar, waaraan een drankje genuttigd kon worden. Het tweede uur startte traditiegetrouw met een rondje mededelingen, zingen voor de jarigen en een paar rondjes zwemmen. Toen was het tijd voor aquarobics. Dat is dansen in het water op leuke muziek. Gelukkig waren twee zwemmers bereid om de dansjes voor te doen voor de hele groep. Stoer van jullie! Daarna vrij zwemmen waarbij je kon kiezen tussen het zwembad, bubbelbad, de stroomversnelling of buiten zwemmen.

Als klap op de vuurpijl was de supersnelle glijbaan open waar een aantal zwemmers en vrijwilligers zich aan durfden te wagen! Eerst via een hoge steile trap naar boven en dan met een grote vaart weer naar beneden roetsjen. We eindigden met een traktatie van twee jarige zwemmers; een ijsje voor iedereen aan de waterkant. Het was een hele gezellige afsluiting van het zwemseizoen. Op naar het volgende zwemjaar!

Maaike de Wit, coƶrdinator woensdagzwemmen WAAG