Lustrum Stoer

geplaatst in: Roeien | 0

Op zaterdag 17 augustus vierden de STOERE ROEIERS hun eerste lustrum! Vijf jaar roeien voor mensen met een beperking in Wageningen. Tijd voor een feestje dus. En heel belangrijk: tijd om Martha Bloemberg eens flink in het zonnetje te zetten!! Want zonder Martha geen STOER. Ook niet zonder de Stoere Roeiers natuurlijk. En ook niet zonder alle maatjes. Maar toch: zonder Martha geen STOER. Dus gingen we zingen voor Martha en wel twee echte STOER-liedjes. Martha heeft ook nog een fotoboek gekregen, een kalender, een boot en niet te vergeten: een Snoer met Balletjes met daarop allerlei tekeningen over roeien natuurlijk (zie de foto’s op de pagina hiernaast). Nu hebben we zes Stoere Roeiers, maar er kunnen er echt nog wel meer bij. Dus denk je nou daar heb ik zin in: vraag bij WAAG naar roeien of kijk op de website: www.sportclubwaag.nl En wil je een stukje van de liedjes horen? Zing dan eerst het liedje: Ja zuster, Nee Zuster en dan:

Heb je je zwemvest om?
Ja martha, ja martha!
Rustig de helling af.
Doe je je jas wel aan?
Ja martha, ja martha!
Voorzichtig de boot ingaan.
Ja Martha, ja Martha!