Nieuwe begeleiders SportMix

geplaatst in: Zaalsport | 0

De vacatures voor de vrijwilligers voor de Sportmix in Ede en Wageningen zijn ingevuld! Hieronder stellen de nieuwe begeleiders zich graag voor.

Sportmix Ede
Hee Hoi, ik ben Wienet van ‘t Ende, en wie ben jij? Ik hou van verschillende sporten, gezellige mensen, lekker bezig zijn en van de natuur. Ook vind ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Zelf heb ik verschillende sporten gedaan en heb ik er zin in om een sportmix te begeleiden. Vanaf half september komt er een SportMix groep in Ede. Komt jij dan ook sporten? Ik heb al wat leuke ideeën bedacht om te doen. Als jij ook nog een leuk idee hebt hoor ik het graag.

Sportmix Wageningen
Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Léon Jansen en ik ga graag op de maandag lekker met jullie sporten in Wageningen. Ik vind het erg leuk om sport te begeleiden. Afgelopen 12 jaar woonde ik in Rotterdam, waar ik trainer was van Rotterdam Atletiek. Daar trainde ik kinderen van 5 t/m 19 jaar en heb ik ook nog ouderen in loopgroepen begeleid. Ik hoop vooral veel plezier met jullie te hebben tijdens het sporten, dat vind ik het belangrijkste. Wat handig is om te weten, is dat ik ook al bijna 20 jaar EHBO-er ben. Ik hoop jullie vanaf half september vaak te zien op de sportmix.

Mijn naam luidt Erwin Schaddelee, ik ben 34 jaar oud en heb een zoontje van anderhalf. Verder ben ik gek op sporten, mensen die hun best doen, grapjes, lekker eten en muziek. Samen met Léon zal ik ervoor zorgen dat we vanaf half september iedere maandag lekker kunnen sporten met zijn allen. Als jullie ons willen leren hoe jullie graag sporten en wat jullie leuke sportspellen vinden, dan komt alles vast goed. Ik heb er zin in! Tot snel.