Vrijwilligersmiddag 2019

geplaatst in: Uitjes | 0

Op een mooie herfstdag, tussen de buien door, en mét de zon die af en toe tussen de wolken door piepte, zijn we op pad gegaan voor een wandeling door het Renkums Beekdal. Er ging een gids mee die vertelde over het ontstaan van het beekdal en de functies die het dal en haar beken vervulde. Tegenwoordig is het een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. In de zomer staan de graslanden vol met bloemen en in de herfst zijn er volop paddestoelen te vinden.

Tijdens het wandelen kon er worden bijgepraat en kennisgemaakt met een paar nieuwe vrijwilligers die ook waren gekomen. Bij terugkomst op het informatiecentrum kon er nog worden rondgekeken op de herfstmarkt waar vanalles te doen was. Er kon zelfs gedorst worden! Ter afsluiting van de middag hebben we nog een drankje gedaan in de uitspanning van het informatiecentrum, met gebak!