Herfstfeest 2019

geplaatst in: Feesten | 0

Op maandag 18 november vond het jaarlijkse herfstfeest van WAAG plaats! De leden en vrijwilligers van WAAG waren weer in grote getale aanwezig om er een leuk feest van te maken. Allereerst werd er heerlijk gegeten: een schnitzel met patat en een schepje groenten. Wie zegt daar nee tegen!

Omdat iedereen zo heerlijk uitgebreid aan het smikkelen was, werd de geplande Bingo voor deze keer overgeslagen. Dit betekende dat we na het eten meteen konden gaan dansen op de muziek van Zanger Bas. Zoals altijd wist hij er weer een feestje van te maken met bekende meezing-nummers, waarbij de polonaise natuurlijk niet kon ontbreken. Ook konden we weer verzoeknummers indienen, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Het was weer een geslaagde feest-avond, waar we met plezier aan terugdenken!