Gezocht: extra begeleider voor kinderen met autisme

geplaatst in: Zaalsport | 0

Sportclub Waag en Sportservice Ede houden elke maandag van 17.30 tot 18.30 uur Sportmix in de gymzaal in de Wulplaan in Ede, voor kinderen van 6 t/m 13 jaar met autisme. De groep staat onder leiding van een ervaren psychomotorisch therapeut. Om ieder goed tot zijn recht te laten komen is een 2e begeleid(st)er dringend nodig.

Voor kinderen met autisme is intensieve begeleiding en persoonlijk aandacht van groot belang. Voor de meest optimale sportomgeving en begeleiding van deze kinderen wordt er lesgegeven aan maximaal zes kinderen in een groep.

Sta jij sterk in de schoenen, vind je het een uitdaging om kinderen met autisme wekelijks een geweldig sportuur te bieden, dan zoekt sportclub Waag jou! Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Bram van den Ende: bel 06–25072852 of stuur een email naar infosport@sportclubwaag.nl