Corona en contributie

geplaatst in: Geen categorie | 0

Vanaf 13 maart van dit jaar konden we vanwege het corona virus niet sporten. Dat was niet fijn. Alleen voor de jongsten en de tennisgroep is later het sporten in de buitenlucht nog voor de vakantie herstart, evenals het jeugdzwemmen.

We hebben ons als bestuur de vraag gesteld of teruggave van contributie voor de gemiste sporturen mogelijk zou zijn. Voor ons als club bleek al snel dat de contractuele afspraken die we hebben voor de huur van zwembad en zaal niet aangepast zouden worden vanwege de corona. Anders gezegd: de huur moest gewoon betaald worden. Aan de andere kant hebben jullie (met uitzondering van een aantal jeugdleden) circa 4 maanden niet kunnen sporten en wel contributie betaald. Deze periode was best moeilijk voor jullie: het duurde lang en de ontspanning van het samen sporten werd erg gemist. Bovendien moest het voorjaarsfeest worden afgelast en ook de sportdag, die voor het eerst gehouden zou worden, kon niet doorgaan.

Het bestuur heeft daarom besloten tot teruggave van de contributie voor een periode van 1 kwartaal. Dit geldt voor alle sporters, die op 1 maart als lid geregistreerd waren.

T/m 30 september 2020 kun je een email bericht versturen naar info@sportclubwaag.nl met in het onderwerp “verzoek teruggave contributie” en vermeld daarbij de naam van de sporter. Meer is niet nodig. In de eerste helft van oktober zal de kwartaalcontributie dan worden terugbetaald.

Wanneer je geen gebruik wil maken van de teruggave is dat natuurlijk ook mogelijk. In dat geval hoef je geen verzoek toe te sturen. Op die manier steun je de vereniging en wordt het tekort dat we als WAAG gaan lijden over 2020 ietsje minder groot.

We hopen dat we je met dit bericht een plezier doen en vooral dat we in september gewoon weer met alle groepen aan de slag gaan.

Met sportieve groet, Het WAAG bestuur