Seizoensafsluiting Zwemmen woensdag

geplaatst in: Zwemmen | 0

Om het jaar vrolijk af te sluiten hebben we het zwembad(je) vol verrassingen én de feestelijke afsluiting van het seizoen dit jaar maar naar de deelnemers toe gebracht. In plaats van in het zwembad zijn we bij de meeste zwemmer langs gegaan. Op verschillende plekken hebben we nog flink gesport ook!

Muziek aan, en jumpen maar!

Na een warming-up werden op een stevig beat de benen en armen moe gezwaaid. Buiten in de tuin of in het park, met een zonnetje erbij! Iedereen mocht meedoen, ook huisgenoten. Er sloten zelfs een paar voorbijgangers aan.

De verrassing was samengesteld door verschillende vrijwilligers. In een glinsterend teiltje dat ze mochten houden als voetenbad, vonden de deelnemers een handgemaakt armbandje met eigen naam erop, een handgemaakt doosjes met chocolaatjes, badparels en knetter badzout, een tropisch drankje, rozijntjes, mini bellenblaas en een brief over de vakantie. Dat viel wel in de smaak.

En hopelijk kunnen we na de vakantie weer gewoon lekker in het zwembad sporten! Daar maken we dan ook een klein feestje van 🙂