Nieuws van het tennis

geplaatst in: Tennis | 0
Drie prijswinnaars van WAAG die allemaal eerste zijn geworden in Veenendaal: Marco, Elize en Frits!

Zo dat is al een tijd geleden dat we als tennisgroep op de website hebben gestaan! Vorige zomer hebben we afscheid genomen van onze trainer Aad Zwaan. 13 jaar lang heeft hij aan het roer gestaan van onze groep. Een man met grote kwaliteiten. Maar ja, wij wilden graag verder.

Alle hulde aan onze penningmeester Wim Diermen, die al een paar keer had meegedraaid en nu een vaste waarde is. En niet te vergeten Alexander, die nu vaak de leiding heeft en dat doet hij fantastisch.

Daarnaast mochten we de afgelopen maanden ook nog Ria van Dipten welkom heten om te helpen. We hopen dat we op deze manier een goed vervolg mogen geven aan het tennissen. Wat leden betreft, daar zijn we gelijk gebleven. Sander is gestopt, maar Sandy is er bij gekomen. Welkom Sandy!