Nieuws van het zwemmen in Renkum

geplaatst in: Zwemmen | 0

Zoals jullie vast wel hebben vernomen is de zwemgroep in Doelum al vrij snel weer gestart met de deelnemers tot 13 jaar. Lekker rustig met een kleine groep leuke dingen doen. Op een bepaald moment mochten we na de eerste CORONA-golf weer gaan opstarten aansluitend aan de zomervakantie.

Nieuw in Doelum was ook de zwemlesgroep van 6 deelnemers die na het vertrek van de oudere groepen heuse zwemles krijgen. We hadden plaats voor 6 kinderen en we zitten al vol. De eerste resultaten zijn er al, zo haalde Jesse een “Kikker Goud”-certificaat en Thomas een “Walvis”-certificaat. Beiden waren wel wat langer aan het oefenen, bij WAAG of Zwemschool M. Laport.

Jesse gaat nu met de grote kindergroep mee zwemmen en ondertussen wordt zijn plekje in de zwemlesgroep al weer opgevuld met een nieuwe deelnemer. De kindergroep is nu al erg groot en te denken valt aan een scheiding van deze groep in een kindergroep en een tienergroep.

Met vriendelijke zwemgroet,

Martin Laport