Roei nieuws – STOER in 2020

geplaatst in: Roeien | 0

We begonnen op de schrikkeldag 29 februari vol goede moed op de roei-ergometers op de mooie zolder, boven de botenloods van de studenten-roeivereniging ARGO. We gingen werken aan een betere techniek. Eind maart zouden we weer in de roeiboten van VADA het water op gaan. Maar daar stak corona een stokje voor. Vanaf juli mochten er pas weer geroeid worden in de meerpersoonsboten.

Het startschot van de hervatting van onze roei-activiteit was een gezellige STOER-picknick in de tuin van roeimaatje Marja. Na het roeien dronken we sap en aten de koeken op die wa- ren overgebleven van de picknick die we eind juli hadden in de tuin van roeimaatje Marja. We deden mondkapjes op tijdens het te water laten van de boten en het instappen. In de boten en aan de picknick zaten we op veilige afstand van elkaar en konden de mondkapjes af. We hebben in augustus en september prettig geroeid. In september mocht ook Femke weer meeroeien. Helaas regende het de eerste zaterdagen van oktober, zodat we niet konden roeien. Ook konden we niet naar de zolder om daar te oefenen, omdat daar een groter risico is op coronabesmetting bij de studenten. En net toen het weer een mooie zaterdag was, kwamen er weer strengere maatregelen. We hopen alles volgend jaar in te halen!

Groetjes Martha