WAAG - Vereniging Sport en Recreatie voor mensen met een beperking in Wageningen e.o.

Contributietarieven

De deelnemers van WAAG betalen per kwartaal contributie. Bij het lid worden vullen zij of hun ouders/vertegenwoordigers eenmalig een machtigingsformulier in waarmee WAAG het verschuldigde bedrag via automatische incasso kan innen. De contributietarieven hieronder zijn de tarieven per maand.

Zwemmen/Tennis/Roeien per maand

Tot 18 jaar: € 9,33 *
Volwassenen: € 14,-

Zaalsport per maand

Tot 18 jaar: € 6,-
Volwassenen: € 10,33

* Voor de zwemlessen met certificaten en diploma zijn de meerkosten € 28,- per maand (8 euro per les, 42 lessen per jaar).

Ben je sportief en wil je aan een tweede of derde activiteit deelnemen, dan kan dat natuurlijk. Voor een tweede of derde activiteit opgeven door het inschrijfformulier opnieuw in te vullen; het machtigingsformulier hoeft niet opnieuw te worden ingevuld.

Voor een tweede of derde activiteit betaal je minder contributie dan voor de eerste activiteit:

Zwemmen/Tennis/Roeien als 2e of 3e activiteit

Tot 18 jaar: € 3,33
Volwassenen: € 5,-

Zaalsport als 2e of 3e activiteit

Tot 18 jaar: € 2,-
Volwassenen: € 3,33

Enkele voorbeelden van de contributieberekening per kwartaal:
De hoogte van de contributie die een deelnemer betaalt hangt af van zijn of haar leeftijd en van het aantal en type sporten waaraan hij of zij meedoet.

• Een volwassene die zwemt, tennist of roeit betaalt per kwartaal € 42. Een volwassene betaalt voor zaalsport € 31 per kwartaal.
    Een volwassene die zwemt, tennist of roeit én daarnaast aan zaalsport meedoet betaalt per kwartaal € 42 + € 10 = € 52.
  • Een kind/jongere die zwemt, tennist of roeit betaalt per kwartaal € 28 en voor zaalsport € 18 per kwartaal. Als hij of zij aan zwemmen, tennis of roeien én aan zaalsport meedoet dan wordt de contributie € 28 + € 6 = € 34. Een kind/jongere op zwemles betaalt daarvoor naast de contributie een bedrag van € 84 per kwartaal.

Financiële bijdrage van de gemeente waar je woont

De gemeenten Wageningen, Ede, Renkum en Arnhem hebben een regeling waarmee mensen met een uitkering of een laag inkomen een vergoeding kunnen krijgen voor de kosten die zij maken voor activiteiten of voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en recreatie. Daarmee kan bijvoorbeeld de contributie van WAAG betaald worden. Wil je hierover meer weten? Meer informatie is te vinden op de volgende websites:

GemeenteWebsite
Wageningen
www.ikdoemeefonds.com
Ede
www.ededoetmee.nl
Renkum en Arnhem
www.gelrepas.nl
Rhenenwww.cunerapas.nl

Als je van plan bent om van een van deze regelingen gebruik te maken voor het betalen van de contributie van WAAG, dan moet je je aanmelden bij je gemeente.

En neem ook even contact op met de penningmeester van WAAG (penningmeester@sportclubwaag.nl). Dan zorgt zij ervoor dat WAAG meedoet met de vergoedingsregeling in jouw gemeente.

Lidmaatschap opzeggen

We hopen dat je lang lid blijft van WAAG. Maar mocht je het lidmaatschap willen opzeggen dan kan dat natuurlijk. Dit betekent voor de contributie dat je de lopende maand waarin je opzegt en de maand die volgt nog contributie betaalt. De minimum opzegtermijn is dus 1 maand. Eventueel te veel betaalde contributie wordt verrekend per hele maand.

Opzeggen van het lidmaatschap kan schriftelijk per email of per brief:

Email adres: infosport@sportclubwaag.nl

Postadres: Sportclub WAAG, Postbus 72, 6700 AB, Wageningen