Deelnemers

Doelgroep

Waag organiseert sportactiviteiten voor een brede doelgroep. Eigenlijk voor iedereen die graag wil sporten maar op een reguliere sportvereniging minder goed terecht kan. Of dat nu is omdat de faciliteiten niet aanwezig zijn, of een goede begeleiding ontbreekt, of omdat iemand net iets meer aandacht nodig heeft. Waag organiseert verschillende sportactiviteiten. Bij het sporten is het actief bezig zijn belangrijk, maar ontspanning en sociale interactie zijn zeker zo belangrijk.

>> actueel overzicht activiteiten

Gratis uitproberen


Als je denkt dat sporten bij Waag iets voor je is, neem dan contact op met de coördinator van de betreffende activiteit. Wij zijn graag bereid met je mee te denken over de mogelijkheden en staan open voor nieuwe initiatieven. En omdat er geen wachtlijsten zijn kun je in veel gevallen snel terecht. De eerste maand kun je gratis uitproberen.

>> Contact opnemen

Lid worden

Heb je een paar keer meegedaan en wil je lid worden dan kan dat door het invullen van een inschrijfformulier.

>> Inschrijven

Zwemmen/Tennis/Roeien per maand

Tot 18 jaar: € 9,33 *
Volwassenen: € 14,-

Zaalsport per maand

Tot 18 jaar: € 6,-
Volwassenen: € 10,33

* Voor de zwemlessen met certificaten en diploma zijn de meerkosten € 28,- per maand (8 euro per les, 42 lessen per jaar).

Deelnemen aan een tweede of derde activiteit kan natuurlijk en is goedkoper. Vul dan opnieuw het inschrijfformulier in (het machtigings formulier hoeft niet opnieuw te worden ingevuld):

Zwemmen/Tennis/Roeien als 2e of 3e activiteit

Tot 18 jaar: € 3,33
Volwassenen: € 5,-

Zaalsport als 2e of 3e activiteit

Tot 18 jaar: € 2,-
Volwassenen: € 3,33

Lidmaatschap opzeggen

Als je -om welke reden ook- het lidmaatschap opzegt betekent dat voor de contributie het volgende: stel, je zegt in de maand juni op. Dan betaal je contributie tot en met juli, dus de lopende maand en de eerstvolgende hele maand. De minimum opzegtermijn dus 1 maand. Eventueel te veel betaalde contributie wordt verrekend per hele maand.

Opzeggen van het lidmaatschap kan schriftelijk per email of per brief:

Email adres: infosport@sportclubwaag.nl

Postadres: Sportclub WAAG, Postbus 72, 6700 AB, Wageningen