Deelnemers

WAAG organiseert sportactiviteiten voor mensen die een beperking hebben waardoor sporten niet vanzelfsprekend is. Eigenlijk voor iedereen die graag wil sporten maar op een reguliere sportvereniging minder goed terecht kan. Of dat nu is omdat de faciliteiten niet aanwezig zijn, of een goede begeleiding ontbreekt, of omdat iemand net iets meer aandacht nodig heeft. WAAG organiseert verschillende sportactiviteiten. Je kunt daarover meer lezen onder Activiteiten.

Bij het sporten is het actief bezig zijn belangrijk, maar ontspanning en sociale interactie zijn zeker zo belangrijk. Daarom organiseren we ook twee maal per jaar een feest en organiseren wij een sportdag.

 

Gratis uitproberen

Als je denkt dat sporten bij WAAG iets voor je is, neem dan contact op door een mail te sturen naar infosport@sportclubwaag.nl. Wij zijn graag bereid met je mee te denken over de mogelijkheden en staan open voor nieuwe initiatieven. En omdat er geen wachtlijsten zijn kun je in veel gevallen snel terecht. Wil je starten met sporten dan kun je de eerste maand gratis uitproberen of het je bevalt. Na een maand word je lid van WAAG en betaal je contributie. Zie verder onder Contributietarieven.

Lid worden

Ben je enthousiast en wil je doorgaan met sporten, wordt dan lid van WAAG! Dat kan door het invullen van het inschrijfformulier. Je vult daar je naam, geboortedatum en contactgegevens in en op de lijst van onze verschillende sporten geef je aan aan welke je wilt deelnemen.

>> Inschrijven

Na ontvangst van je inschrijfformulier neemt de ledenadministratie contact met je op, je ontvangt een bevestiging van je lidmaatschap en een machtigingsformulier om de betaling van de contributie per automatische incasso te regelen.

Wil je aan een tweede of derde activiteit deelnemen, dan kan dat natuurlijk. Je kunt je voor een tweede of derde activiteit opgeven door het inschrijfformulier opnieuw in te vullen; het machtigingsformulier hoeft niet opnieuw te worden ingevuld.

Scroll naar boven