Evenementen

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden wat je zoekt. Misschien kan zoeken helpen.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Sportdag

Atletiekvereniging Climax Sportparkweg 20, Ede

Op zaterdag 10 juli 2021 organiseert WAAG op het atletiek-terrein van Climax een sportdag voor Waag-leden. De opening is rond 11:30 uur en de sluiting rond 15:30 uur. We hebben ook toeschouwers nodig, dus iedereen is welkom! Noteer deze dag alvast in je agenda!

ALV 2021

Maandag 15 maart van 20:00 tot 22:00 zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering weer plaatsvinden. De wijze waarop de ALV zal plaats vinden volgt nog. Online of toch samen met elkaar op een echte locatie.

40 jarig Jubileumfeest

Bij deze alvast de aankondiging voor een gecombineerd Lente en Jubileumfeest ter ere van het 40 jarig bestaan van WAAG. Dit zal rond 1 mei plaatsvinden. De precieze datum wordt nog bekend gemaakt.

Scroll naar boven