Jaarlijkse festiviteiten

lentefeest 2014

Lentefeest

In de lente organiseert WAAG in nauwe samenwerking met met de Rotary Bergpoort ieder jaar een lentefeest voor alle deelnemers en vrijwilligers, op een mooie locatie in de omgeving. Het lentefeest is elke keer anders, maar altijd met veel leuke activiteiten en een gezamenlijke lunch.

Voor een foto-impressie van 2023, klik hier.

Sportdag

Elk jaar in juli, vlak voor het begin van de zomervakantie, organiseert WAAG een sportdag. De laatste jaren doen we dat op de mooie locatie van atletiekvereniging Climax in Ede. Na eerst een warming up doen de deelnemers en vrijwilligers van WAAG hun best bij de verschillende sport- en spelactiviteiten en beleven veel plezier aan de prestaties en de gezelligheid.

De hele dag draait een DJ muziek om iedereen in de juiste stemming te brengen.
Een van de hoogtepunten in het programma is de pannenkoekenbakker, die in zijn foodtruck in een razend tempo heel veel pannenkoeken bakt, genoeg voor iedereen!

aaHerfstfeest

Aan het einde van het jaar organiseert WAAG een feestavond voor jong en oud. Met hapjes en drankjes, en vooral heel veel muziek van een echte DJ.

 

Overige activiteiten

Naast de evenementen die WAAG zelf organiseert bieden soms ook andere organisaties onze deelnemers een feestelijk uitje. Zo nodigt Muziekvereniging ”De Harmonie” uit Wageningen de leden van WAAG elk jaar uit voor een prachtig concert in hun clubhuis. Sommige WAAG-leden spelen zelf mee op hun eigen muziekinstrument, anderen proberen uit hoe het is om als dirigent voor het orkest te staan.

   [ hr]

 

Scroll naar boven