Machteld Speets en Machteld Vos de Wael

Wij zijn Machteld Speets en Machteld Vos de Wael en vertrouwenscontactpersonen ten behoeve van sportclub WAAG. We zijn verbonden aan het Vrijwilligers Centrum Wageningen en hebben een training voor deze functie gevolgd via NOC*NSF. Bij ons kan je terecht met vragen over en meldingen van alle vormen van ongewenst gedrag. Dit kan gaan om:

• Ongewenst (seksueel) gedrag
  • Pesten en gepest worden, discriminatie
  • Het gevoel hebben dat je om een bepaalde reden er niet bij hoort
  • Grensoverschrijdend gedrag: iemand doet iets wat jij onprettig vindt

Als vertrouwenscontactpersonen maken we een afspraak op neutraal terrein. We luisteren naar je verhaal en helpen je zoeken naar mogelijkheden om het probleem aan te pakken. We begeleiden het proces waarin je zelf actie onderneemt. Het gesprek is vertrouwelijk.

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-83265736 of stuur een email naar vertrouwenscontactpersoon@vcwageningen.nl.