Zaalsport

SportMix Maandag Wageningen
Gymzaal SBO ‘De Dijk’
Marijkeweg 1, 6708 AA, Wageningen

17:30 – 18:30
Léon Jansen

SportMix Wageningen is bedoeld voor jongeren en jong volwassenen (12 – 25 jaar) die graag willen sporten & bewegen, maar door hun matig verstandelijke beperking niet kunnen meedoen in een reguliere club of in aangepaste G-teams. Iedere week sporten en bewegen we onder intensieve en deskundige begeleiding. We klimmen, springen of doen een bal- tik- of mikspel. Het programma wordt samen met de deelnemers bepaald. De groep SportMix zoekt uitbreiding met leden vanaf 12 jaar. Daarom zijn geïnteresseerden welkom bij SportMix om een of meerdere keren vrijblijvend kennis te maken en mee te doen.

SportMix Maandag Ede
Gymzaal Wulplaan
Wulplaan 9, 6713 BT, Ede

17:30 – 18:30
Carolien Visser
06-29934956

SportMix Ede is speciaal bedoeld voor kinderen met autisme tot een leeftijd van 13 jaar. Het programma wordt samen met de deelnemers bepaald. Neem voor meer informatie contact op met Wienet van ’t Ende of stuur een mail naar infosport@sportclubwaag.nl.

Donderdag
Sporthal ‘De Aanloop’
Hooilandplein 1, 6708 RT, Wageningen

19:00 – 20:00 (schuif-)tafeltennis
20:00 – 21:00 o,a hockey, korfbal, voetbal
Chris Jansen
06-19935276

Deze activiteit bestaat uit twee delen van ieder een uur waaraan afzonderlijk meegedaan kan worden. Het eerste uur wordt er tafeltennis of schuif-tafeltennis gespeeld. Het tweede uur staat minder vast. Dan worden er vaak balspelen gedaan, zoals korfbal, voetbal of hockey. Maar ook badminton. Zo aangepast natuurlijk dat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen. Omdat de meeste deelnemers aan beide lessen meedoen is er tussen de uren in een vast koffiemoment. De groep bestaat uit overwegend ouderen die een lange traditie kennen met de activiteit.

Zaalsport nieuwtjes

Nieuwe activiteit voor tieners met autisme
Nieuwe activiteit voor tieners met autisme
Binnenkort start de sportmix voor tieners. Dit is een groep waarin tieners van 12-16 met autisme samen kunnen komen sporten. Er zullen verschillende activiteiten worden aangeboden zoals balspellen, klimmen en renspellen. Voor kinderen met...
Corona picto bericht
Corona picto bericht
Heb jij Rutte ook op TV gezien?Hij vertelde over de corona maatregelenHij legde ook uit wat we mogen doen Buiten sporten mag weer Je moet wel 1,5 meter afstand houden Wat gaan we bij...